Reverse Fibonacci Roulette systeem

Een aantal roulette systemen hebben een omgekeerde versie, waardoor ze op twee verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Bij het omgekeerde van een positief systeem verhoog  je de inzet na een verliest, verlies, terwijl het omgekeerde van een negatieve progressie systeem vereist dat je de inzet verhoogt na winst in plaats van bij een verlies.

Het Fibonacci Roulette-systeem is een voorbeeld van een roulette strategie die een omgekeerde versie heeft. Normaal gesproken wordt dit systeem gespeeld door je inzet te verhogen als je verliest.

Je kunt een volledige beschrijving daarover lezen van wat het precies is en hoe het werkt, maar we geven je hierbij een korte uitleg van het traditionele systeem te geven voordat we gaan beginnen.

De traditionele Fibonacci Roulette Methode

Met de traditionele Fibonacci Roulette methode verhoogt je jouw inzet met behulp van wat bekend staat als de Fibonacci-reeks. Het is oorspronkelijk ontwikkeld door biologen en dit systeem werkt door de som te nemen van de twee voorafgaande getallen in een reeks, om het volgende nummer in die reeks te bepalen. De volgorde van reeks verloopt als volgt:

1 x 1 x 2 x 3 x 5 x 8 x 13 x 21 x 34 x 55 x 89 x 144 x 233 x 377 x 610

Bij het gebruik van de Fibonacci Roulette methode zet je in op een van de buiten even kansen: hoge, lage, rode, zwarte, even of oneven (lees hier meer over buiten inzetten). Je plaatst vervolgens de inzetten volgens de cijfer reeks, je gaat dan door die reeks heen als je verliest.

Als je wint streep je twee nummers weg en je gaat dan verder totdat je alle nummers hebt weggestreept. Op deze manier kost verliezen 1 stap vooruit en bij winnen neem je twee stappen terug.

Over de Reverse Fibonacci Roulette Methode

De Fibonacci Roulette methode maakt gebruik van dezelfde volgorde van de nummers, maar je zult jouw inzet te verhogen en 1 stap verder gaan in de reeks als je wint en je doet twee stappen terug in de reeks als je verliest.

De reden om zo te werk te gaan is om de winstgevendheid te maximaliseren als je punt bereikt dat je achter elkaar wint. Laten we eens kijken naar het volgende voorbeeld. Over de Reverse Fibonacci Roulette Methode

  • Je zet 1 eenheid in en wint. Je schrijft 1 op je papier.
  • Je zet een 1 plus 0 of 1 eenheid in en je wint. Je schrijft nu op je papier: 1
  • Je zet 1 plus 1 of 2 eenheden in en wint. Je schrijft nu op je papier: 1 1
  • Je zet 1 plus 2 of 3 eenheden in en verliest. Je streept de 1 2 door en er staat nu op je papier vermeld: 1.
  • Je zet een 1 plus 0 of 1 eenheid in en je wint. Je schrijft nu op je papier: 1
  • Je zet 1 plus 1 of 2 eenheden in en wint. Je schrijft nu op je papier: 1 1
  • Je zet 1 plus 2 of 3 eenheden in en wint. Je schrijft nu op je papier: 1 1 2 3.
  • Je zet 2 plus 3 of 5 eenheden in en verliest. Je streept de 2 en 3 door en op je papier staat vermeld: 1
  • Je zet 1 plus 1 of 2 eenheden in en verliest. Je streept beide nummers door en je begint opnieuw.
  • Je zet 1 eenheid in en wint. Je schrijft 1 op je papier.

Met dit voorbeeld heb je zeven keer gewonnen en 3 keer verloren, maar je hebt maar 1 keer gewonnen. Dit laat meteen duidelijk het probleem zien met dit systeem.

Als je niet een punt bereikt waar je vaak achter elkaar wint bij de Reverse Fibonacci Roulette Methode, dan kan je gewoon niet veel geld met het systeem verdienen zonder uren daar bij de tafel te besteden.

Ook kan het moeilijk zijn om terug te komen nadat je heel vaak achter elkaar hebt verloren, en het kan lastig zijn om precies bij te houden hoeveel je eigenlijk hebt verloren.

Als je uiteindelijk dan toch een punt bereikt waar je vaak achter elkaar wint dan kan je een hoop geld verdienen in een korte tijd. Het is belangrijk om een doel voor ogen te hebben, zodat je kunt stoppen als je het hebt bereikt.

Nog een goede tip bij het gebruik van dit systeem is om alleen te spelen met een vast geld bedrag, zodat je uiteindelijk niet meer verliest dan jij zelf kunt veroorloven met jouw budget. Als je geïnteresseerd bent om andere manieren te leren kennen hoe je roulette kunt verslaan, bekijk dan ons artikel “Hoe kan je winnen bij roulette”.

Auteur Oliver profiel

OVER DE AUTEUR

Oliver
Oprichter van de siter

Ik die zelf graag elke vorm van gokken bij online casino’s speelt. Ik zijn getest de verschillende strategieën die worden getoond op de website.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll naar top